Ik ben een sportieve vrouw van 56 jaar.

Al vele jaren  werkzaam in de (thuis-)zorg  IG-3 functie, waarbij ik het liefst werk in de palliatieve/terminale zorg.  Prachtig werk!

Ik houd van rust en van de natuur en ik ben een dierenliefhebster pur-sang.

Verder woon ik aan de rand van de Posbank, een prachtig natuurgebied op de Veluwe.
Deze natuur, rust en ruimte is iets wat zeker bij me past en waar ik me, na 15 jr. in het buitenland gewoond, gewerkt en daarnaast veel gereisd te hebben, thuis voel.

Door mijn vele reizen en werken in het buitenland ben ik vaak in contact gekomen met  verwaarloosde (zwerf-)dieren.

Door mijn werk in toerisme, ben ik in 1999 op La Gomera beland, één van de zeven Canarische Eilanden in Spanje. Een schitterend eiland maar met een grote achterstand betreffende dierenwelzijn!

Daar heb ik stichting Pro Animal Gomera opgericht. Wij zijn begonnen met het steriliseren van zwerfkatten, verzorgen van alle zwervers op straat en eet- en drinkstations ingericht zodat dieren niet via restaurants aan hun eten behoefden te komen.

Pro Animal Gomera is nog steeds actief als stichting en we hebben eindelijk na heel lang wachten een officiële opvang!  Nu werk ik achter de schermen vanuit Nederland.

Mijn grootste wens is ooit weer dieren in nood te kunnen opvangen. Een stukje grond met stalletjes en een klein kliniekje. Wat zou dat geweldig zijn!

Nu eerst 2800 km fietsen ;-) !

Alle donaties  komen 100% ten goede van de dierenorganisaties. De kosten die ik zelf maak voor deze fietsreis zijn voor eigen rekening.