www.ciwf.nl

In de vee-industrie leven miljoenen dieren (o.a. varkens, kippen, koeien en konijnen) dicht op elkaar in overvolle stallen. Ze hebben weinig ruimte om te liggen, te staan en te bewegen. Ook zijn de stallen meestal kaal, er is geen natuurlijk materiaal om comfortabel op te liggen. De dieren kunnen hun natuurlijk gedrag onvoldoende uiten, waardoor stress en frustratie ontstaan.

Compassion in World Farming zet zich internationaal in voor het welzijn van deze dieren in de vee-industrie. Ze streven wereldwijd naar een diervriendelijkere, duurzame en gezonde veehouderij. Voor dieren, mensen en de aarde.

 

Prachtig dat deze dierenwelzijnsorganisatie zich wereldwijd inzet voor een beter leven voor al deze, vaak vergeten, intelligente dieren.

 

 

 

 

 

Daar wil ik graag voor fietsen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.brooke.nl

Stichting Brooke Hospital is een organisatie die al in 1934 is opgericht. Deze stichting helpt werkpaarden en -ezels met gratis medische hulp door hulp van dierenartsen en plaatselijke dierenklinieken. De werkdieren worden behandeld en komen op krachten. Tevens wordt de eigenaar uitgelegd hoe voor een dier te zorgen. Denk aan landen als Egypte en India waar paarden, ezels en muildieren de stille werkkrachten van de allerarmsten zijn! Menig werkdier haalt de 4-5 jaar niet en werkt zich letterlijk dood.  Zij verdienen aandacht, wereldwijd!

 

 

 

Jouw donatie is goud voor deze dieren!

 

 

 

 

Stichting AAP is waarschijnlijk voor jullie de bekendste organisatie. Zij helpen apen en andere exotische zoogdieren die zich in benaderde situaties bevinden die altijd veroorzaakt zijn door mensen. Denk aan apen als huisdier, leeuwen in een circus,  wasberen behoedt voor afschot, etc. 

Dieren die dringend hulp nodig hebben, vangen zij op waarbij ze goede verzorging krijgen en op adem kunnen komen. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld en/of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben.

Het uiteindelijke doel bij AAP is om de dieren die zij opvangen te herplaatsen naar een geschikt adres waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen. Daarnaast geeft AAP voorlichting en pleit AAP voor betere wet- en regelgeving binnen Europa.

Stichting AAP  levert een grote bijdrage aan de welzijns-verbetering van uitheemse dieren.

 

Zo veel mooi werk, daarom staat stichting AAP op mijn site !

 

 

 

Foto hierboven: Hedske Vochteloo

Aap: Marria